2014-10-23
如果你地有心做好間店。就應該睇下呢度既評價。我今晚九時四十分同女朋友行過兆萬。見到你地既傳單有198蚊自助餐生蠔任食。咁抵食就上去啦。 係門口個四眼侍應就話 138無生蠔。198有生蝝但每人只限食三隻。鵝肝同乳豬每人一件。個心聽到呢句已經覺得揾笨。但女朋友想食下生蠔就當豪比佢啦。一拿起餐牌。頂。得個幾到樣菜式。出到去bar枱。賣埋d同neway 自助餐差吾多既食物。已經好有覺得比人揾笨。好喇我倆坐低。以為可以自由拿飲品。行左一圈發現吾到有飲品既。只見到雪櫃有就拿了兩罐汽水埋位。跟住門口個四眼就走過黎話。對吾住。每人加十蚊先有飲品。白開水先係免費任飲。呢刻我即刻非常不滿。做乜埋位個陣吾講清楚。到上菜個陣。噫。點解得四隻蠔兩隻鵝肝既?後來問上菜的員工。佢地話食完可以再點。我即刻心裡打個突。點解d員工個個講d野吾同架。好啦到我點左生蠔之後個四眼仔又走埋黎。我先反問點解只有四隻生蠔。原來半打既意思係四隻蠔加兩件肝。嘩!呢刻我忍吾住質問個四眼仔。個四眼仔睬都吾睬我走左去。呢刻我真係火都黎。真係忍不住一路食一路鬧。後來有個著藍色裇衫既男人比返兩隻蠔我。我先順反小小條氣。好喇我地再入第二次單點生文魚
好喇我地再入第二次單點生文魚同虎蝦。之後就音訊全無。一直拖到十點左右就話last order。我再次嘩然再發火鬧個收銀。我點既野都未上。生果都食過就收哂檔。叫我埋單。個收銀又係黑口黑面咁走左去。
最後上左d虎蝦食完就一肚火咁走人。藍裇衫見到我走係甘同我講吾好意思。只有佢一個人同我哂冧。
396蚊一個正常既價錢。但係食到一肚火同感到揾笨就好吾抵。我真心希望老板抄左個個收銀同個四眼仔。一d服務質素都無。