2017-06-01 128 浏览
我本人經常外出食飯,就算間餐廳幾差都好,我都好少會上載食評,今日真係忍唔住喇~炸物想點呀,味道差到不得了,外皮干到咀。服務態度差到不得了,完全唔想做咁,明白做日本放題係好忙,但係至少人客揚手叫你過黎時比d反應,扮見你唔到,再次揚手,服務員示意另外同事,有人想落單,但係最後要舉手大約一分鐘終於有位服務員來。 食物落左order 等左15分鐘都唔到服務差到不得了,食物落左order 等左15分鐘都唔到。雖然200蚊食個放題係好平,但係食物可以唔可以比返少少質素。刺身八瓜魚,有異味;燒蝦,蝦係霉;一口牛,帆立貝咸到入唔到口;海膽手卷,臭; 牛油炒雜菌,菇係有陣味...環境無咩裝修吸到音,唔知以為去左酒樓食飯。所以無下次,我唔會再黎

炸物想點呀,味道差到不得了,外皮干到咀。

2017-06-01