2007-08-05
老朋友回港話請客想食海鮮,5人就拉隊入西貢全記.點知鬼咁多人....旁邊就係呢間酒家.一心諗住唔會差好遠掛....試下啦,反正想平D食SET姐,點知.....換來一肚氣!!先講食物.我地叫左個4人餐,包括芝士龍蝦,炒蟹,蒸魚,椒鹽魷魚,炒飯,菜同埋加4隻椒鹽瀨尿蝦.首先,等左40分鐘先有得食.先o黎炒蟹,味道還可以,不過和和暖姐....芝士龍蝦就好味d,好在有加E麵底....之後眾人開始火滾!椒鹽魷魚係凍哂,唔知放左幾耐先俾我地!我地叫整返熱佢,結果都似係番叮o個隻...仲衰過o係旺角街邊買o個d!!炒飯就炒到似食壽司飯咁,碟菜就好似話俾人聽佢地d油好平可以俾多d我地咁...蒸魚就係預期o既過熟啦!椒鹽瀨尿蝦真係壓軸,就成個鐘頭先到,係我地火滾叫埋單取消先拎o黎!味道十分普通,明顯即整俾我地!行貨!!到服務...如果有負分我會俾架!完全冇服務!叫極都冇人應!侍應就多,不過好似魂遊咁!仲要冇禮貌!食到最後瀨尿蝦先有人o黎換碟.價錢係唔算貴,但係完全唔值!!真係唔明點做生意!大佬呀,有俾錢架,唔願做生意咪唔好做囉!真係對西貢食海鮮失哂信心!請我都唔再去!