2023-02-07 181 浏览
住在新界西的我們一年也來不上幾次 灣仔,本身計畫 去 食 波士頓火焰🔥牛扒結果,晚上6:45去到 波士頓 大排長龍,飢腸轆轆的老公大人已經等唔到呢個牛扒餐,所幸過對面 尋尋覓覓 牛扒餐,走過修頓球場 發現這間 東南亞餐廳,計畫不是它,但奈何要醫肚 😅進去本身兩個人 安排坐 窄窄閉閉二人台 ,話音未落,好友 三人 撞正也來呢間餐廳食飯,真係好奇妙 👏🤩 我們即刻轉口大大聲講 ‘五個’!!!!!超開心 服務員💁‍♀️安排我們去二樓 靠近窗邊 閣樓位置 大大圓桌 做得真是舒服寫意 旁白呢仲有垂釣的 小夜燈 氣氛浪漫有泰國風味~ 五人有說有笑~ 五人消費總共$680係灣仔算係 唔錯👍坐的又舒服菜式 : 去骨海南雞~(配啲醬超好食)芝士海鮮焗南瓜飯~ 炒雜菜~菠蘿炒飯~冬陰功湯粉~椰子西米露糕~
五人有說有笑~
五人消費總共$680係灣仔算係 唔錯👍坐的又舒服
菜式 :
去骨海南雞~(配啲醬超好食)
芝士海鮮焗南瓜飯~
炒雜菜~
菠蘿炒飯~