<<誠意推介超隱世刺身生蠔專門店>>-東大街雖然係著名覓食街, 但呢間日式料理店神隱咗係街頭人煙單薄處, 但我作為一個負責任既覓食者, 一定要為大家搵到呢啲隱世高質餐廳!-北海魚生飯 HK$98 - 絕對值回票價! 係香港從未食過咁鮮味既魚生丼~ 三文魚肥美程度比美係日本魚市場食到既, 但價位平一半! 三文魚杍又唔會腥, 海膽質素都好唔錯, 食完呢個飯好似去完一轉日本咁✈️-另外餐廳仲有一啲好有心思同特色既料理, 例如壽司狗, 就係炸左紫菜卷, 切開, 再放返配料係面~ 我揀左蟹肉風味超足料的說, 仲有小小酸甜既醬料好開胃~ 而火山卷係用左唔同魚去包既卷, 造型靚同有誠意去包之餘, 味道都係一流! 生蠔就簡單試左2款, 都係CP值不錯既選擇!-人均消費HK$200頭其實真係性價比奇高, 如果去啲靚裝修小小既日式料理店, 食到呢啲水準既刺身同卷物, 收你一個人HK$500都唔出奇! 所以呢間餐廳我係滿分推介!
<<誠意推介超隱世刺身生蠔專門店>>
题外话/补充资料: 座位較少, 請預先訂座比較好~