2018-09-11 81 浏览
早前上網無意間睇到介紹此店, 係一個年青人, 為夢想而開既店 ! 提及 (夢想) 2 字已經值得支持啦 !今日因工作關係, 到達葵涌廣場, 梗係要去支持下啦有多款口味選擇: 椰子, 咖啡, 朱古力, 抺茶, 原味我選了較少可以食到既椰子味(見只剩一個, 銷情好好, 信心保証啦) 但付錢之後, 見老闆 "擾攘完一輪" 之後叫我揀過另一口味, 我忍唔住問點解? 佢話因為這個底做得唔太好, 第一及第二層有少少分離, 溶合唔夠好, 驚影響口感! 心諗其實我一D都唔介意, 橫點食落肚都一樣 但老闆對自己既 (作品) 要求咁高, 絕不馬虎,  笑容親切,仲好細心講解每樣食材, 不禁要給最後, 我選了原味, 每一口都好creamy, 好美味!但掛住食忘了影相
今日因工作關係, 到達葵涌廣場, 梗係要去支持下啦

有多款口味選擇: 椰子, 咖啡, 朱古力, 抺茶, 原味

2018-09-10