見好耐無食過漢堡包🍔又咁啱經過見到呢間餐廳門口裝修好靚🍴於是就同朋友入去試下🫢一入門口見到有好多唔同既裝飾🗿而最吸引我嘅就係入面霓虹燈管燈飾💡聽朋友介紹之後,原來呢間舖頭係用咗其一個無聊猿 bored ape yacht club 🐵 作為設計嘅藍本,聽講而家一張NFT賣緊過百萬,相信老細都係愛藝術之人🏔️我同朋友分別嗌左個set🍱經典漢堡餐🍔配洋蔥圈 $98漢堡入面都有好多吾同配料蕃茄🍅紫洋蔥🧅紫椰菜,酸青瓜🥒再配埋蜜糖🍯芥末醬,好豐富既口感,不過個人會鍾意食Juice啲,如果可以多啲汁會開心啲🥺作為邪惡之選🪬洋蔥圈🧅,屬於合格以上水準,外面脆卜卜嘅外皮炸魚🐠漢堡🍔配炸雞田園沙律🥗 $108配料同頭先個漢堡差不多,而配上咗醬汁芥末味既沙律醬🥙加上酥脆嘅炸魚🐠,非常容易入口,我個人比較推介呢一個款漢堡🍔炸雞🍗配蜜糖芥末醬既沙律🥗呢個配搭都系第一次食,作為開胃小食算唔錯👍

我同朋友分別嗌左個set🍱

經典漢堡餐🍔配洋蔥圈 $98

作為邪惡之選🪬洋蔥圈🧅,屬於合格以上水準,外面脆卜卜嘅外皮

炸魚🐠漢堡🍔配炸雞田園沙律🥗 $108