🚗三餸一麵/飯 或 四餸 $38 (讚岐烏冬+$3,加餸每款 $9)餸嘅款式有好多,超過30款,仲有6款麵俾你揀,唔鐘意食麵嘅可以揀跟飯或淨餸👍🏻 而我就揀咗牛腩,溏心蛋,魚皮餃,墨魚丸跟烏冬,醬汁就揀咗沙嗲醬,另外可以選擇腩汁或者辣醬🔥湯底味道濃郁,配埋沙嗲醬好惹味。溏心蛋係必食,牛腩好腍唔太韌,其他餸就正常啦👍🏻 ⠀🚗招牌小食 每款$20小食方面多達10款,而我哋就叫咗秘製香辣魷魚,瑤柱鮑汁雞腳,花膠碗仔素翅,日式吉列蠔,瑞士雞翼,油菜同炸雞塊。小食份量每款5件,價錢嚟計幾抵食,但係質素就唔太好。被推介嘅雞腳好韌,咬好耐先咬得開,而素翅唔知點解好苦,朋友話之前食過唔係咁🥴其餘都中規中矩,炸物同瑞士雞翼都叫得過👍🏻

🚗招牌小食 每款$20
小食方面多達10款,而我哋就叫咗