2021-09-02
因為朋友生日,所以我地安排左外送到會。剛巧收到試食邀請,戀上台式料理出左個正宗台式烤魚套餐幾吸引😍好耐冇食過台式烤魚所以就試吓,加叫左d小食。我地叫左兩個套:正宗麻辣味同古早酸菜味,每個套餐仲包埋一個小食及三個白飯(+$10可升級至台式滷肉飯),以及健康系列飲品三杯。古早酸菜味台式烤魚好耐冇食過酸菜魚,d味道恰到好處😋原條魚上,仲要有兩條😄份量夠多👍🏻條魚啖啖肉又嫩口,芽菜酸菜配料非常充足。正宗麻辣味台式烤魚第一次食麻辣味烤魚嘅我都覺得好好食😋(平時嘅我鍾意食酸辣多個麻辣)值得一讚嘅係佢哋嘅湯汁唔會蓋過條魚嘅鮮味;另外湯汁同個餸都係分開裝,令餸菜保持質素,仲包不透鋼鐵盤,方便翻熱👍🏻👍🏻台式魯肉飯My favourite😋香滑嘅魯肉汁充滿油香。士林鹽酥雞、大大脆香雞扒、鹽酥排骨、人氣芝麻雞翼、黑松露黃金花枝丸、戀上生煎包之前都有食過,依然保持質素😍鬆脆可口,仲配埋唔同嘅醬汁俾我哋,係呢度我就唔多作介紹。店舖職員仲幫我哋叫埋車送外賣,非常方便貼心,令我哋省卻唔少麻煩。嗰日朋友都好鍾意我哋嘅食物安排😄大家有興趣都可以試吓呢間d外送到會。😺總評分:8.0/10.0
好耐冇食過酸菜魚,d味道恰到好處😋
正宗麻辣味台式烤魚
台式魯肉飯
My favourite😋香滑嘅魯肉汁充滿油香。
😺總評分:8.0/10.0