原先就冇期望,但系竟然冇期望都可以失望,真系想爆粗,食到成肚火,茶餐廳一杯奶茶加一個西多要40,環境差,食物唔衛生,西多既牛油得果少少,職員既態度霖都知一定唔會好,但系真系霖唔到禁差,對住大陸人既態度,聽都聽得出係歧視,連我一個香港人都睇唔落,一開始唔知道有最低消費,霖住陪frd食,結果個frd點完我未有點距即刻黑面,然後甩個最低消費既牌過黎,一杯奶茶,23蚊,認真果句,大家樂跟餐既好過距十倍有多,而且,半杯冰,當你係鋪租貴,但系食物質量系米要好少少,杯奶茶既味比冰沖淡曬,淨係得水味,完全,係完全唔值尼個價,本來霖住行完街休息下,點知成肚火,d職員好似全世界得罪距錦,除左係老字號之外,完全冇其他可取之處,如果大家唔信我就自己去親身經歷下,反正,野唔好食,環境唔好,價錢超貴,性價比奇低,大家係外面打包杯奶茶影個相可能仲OK,入去食既話,唔洗錢我都唔會去,完全冇分,負分,差評,從來未試過禁失望
厚多士加絲襪奶茶