2014-01-25 653 浏览
其实一直去开云贵川 但呢间野上哂杂志话自己谂住开起云贵川抽下水 会有D等得唔耐烦既人黎~点知一直都等唔到 自己D野比人试 佢话自己自制既手打薯粉~讲到咁惨 无人识欣赏佢 卖哂广告 ~ (事实上我眼见边间开系云贵川隔离其实一定拍蚊,有眼见架佢咁够胆开 勇气可加 仲揾到人帮佢宣传行可怜策略醒目)好啦 今日一于比个机会佢平番~ 坐低睇1睇餐牌 ~老实讲 价钱唔平架 而且系比出面贵架 叫左个招牌巴鲜七味手打红薯粉腩肉做配料都成$30~其他有名既米线系包D'送' 几样既 我未无试 因为唔想架$2转手打红薯粉~佢送1杯冻豆浆 / 热饮 ~ 我简左冻豆浆一黎到 佢餐牌上话碗野有既西斤同四川大头菜呢 我就见唔到有啦 不过可能系有我唔识睇啦哈哈 我系叫小麻辣 但唔辣 唔麻 仲讲到咁正宗 我紧系有D失望啦~手打红薯粉 佢呢只唔系川味个种 佢系食酸辣粉食到个只~ 我系听到老板娘同D客讲 系丫自己手打架 滑D既~ 老老实实 我食落去觉得滑就滑,但同出面无咩分别啰~ 我又唔系食家 可能我分唔出啦 ~佢腩肉呢 我就好SURE佢系我食过咁多间之中最特别,跟出面是完全不同既~因为佢系卤腩肉 而且好干 (类似食肉干个种
其实一直去开云贵川 但呢间野上哂杂志
话自己谂住开起云贵川抽下水 会有D等得唔耐烦既人黎~

点知一直都等唔到 自己D野比人试 佢话自己自制既手打薯粉~

好啦 今日一于比个机会佢平番~ 坐低睇1睇餐牌 ~

佢送1杯冻豆浆 / 热饮 ~ 我简左冻豆浆

手打红薯粉 佢呢只唔系川味个种 佢系食酸辣粉食到个只~

因为佢系卤腩肉 而且好干 (类似食肉干个种感觉) ~ 卤水系入味 但唔应该餐牌写麻辣腩肉啰~

如果你问我有无下次?我谂会有既 唔会特登黎食啰~ 会试其他新野既~

但呢间野睇怕        唔系我既口味了~

但呢间野D员工几有礼貌 老板娘系会想亲民留客架!

2014-01-24