2018-03-26
話說前陣子上網見到呢間的下午茶放題介紹,見到食物同野飲都幾吸引所以就同fd子狗衝,仲驚冇位打左電話去book枱。去到發現冇想像中多人,而且book左枱都只係唔洗排隊就入得,結果同fd子都扮冇book算🤣說好的2:30放題食90分鐘,結果2:39分先準備好。睇網上介紹的食物就同我今日去到食既野有點不同。不過其實主要都係狗衝自製pizza!!!小食的選擇不多,只有肉丸,意粉就有兩款一款係肉醬意粉,另一款係芝士煙肉長通粉。意粉煮得太淋而且味道麻麻,長通粉就落足料,芝士汁同煙肉份量都不少,建議大家可以試試!長通粉好快比人夾晒,補充的速度都很快,但我最尾夾多次,那碟特別咸!希望大家食到有水準的長通粉。自製pizza 堅係吸引,我同fd子整左兩次,等五分鐘就食得,超快。有好多款料比大家落包括菠蘿,票米,蒜頭,辣肉腸,豬肉腸,蕃茄等。我主要都係夾辣肉腸,最鐘意食辣肉腸!當天的飲品只得檸檬水同菠蘿梳打。菠蘿梳打飲落就係同罐頭菠蘿的水一樣,超級甜,不過有汽。飲品同網上介紹唔同,認真麻麻。值得一讚的是侍應收碟速度很快,見到你枱面有空碟都會即刻幫你收。長通粉同自製pizza 救返呢個放題,下午茶放題,閒日平
說好的2:30放題食90分鐘,結果2:39分先準備好。
長通粉同自製pizza 救返呢個放題,下午茶放題,閒日平過假日,試一次都不俗。