餐厅: 永興冰室
资讯:

2018-02-12 178 浏览
見到好多人試梳乎里,所以黎試下。一去到侍應就即刻落order問係味食梳乎里,因為要等大約15分鐘。我地就睇一睇餐牌先叫野食,叫左原味梳乎里($88),豬扒飯多士盒(包餐湯,飲品)($68),紅豆冰。多士盒望落好大個,切落去有少少失望,因為挖得唔深,裝得好少飯,食得飽既,不過係食包食飽,但係係蛋炒飯底,豬扒原件鋪係面,自己切,俾埋個碗你裝住食,ok。梳乎里有驚喜好大好蓬鬆,可能我食唔怪,食食下好多空氣,所以壓平整走空氣先食,就易入口同埋冇咁濟。不過一次過食尼兩樣野好濟,食唔哂,但係又唔想分2次試,所以一次過試哂。餐廳入面有其他餸菜,dinner set,好似仲好味d。
見到好多人試梳乎里,所以黎試下。一去到侍應就即刻落order問係味食梳乎里,因為要等大約15分鐘。我地就睇一睇餐牌先叫野食,叫左原味梳乎里($88)豬扒飯多士盒(包餐湯,飲品)($68)紅豆冰
豬扒多士盒

雪山(原味)梳乎里