2014-07-07 1899 浏览
约左2个中意绿茶野GE朋友去TEA, 朋友早左到, 等左一阵已经有位, 好好彩, 唔系GE话要坐近窗台冇人拣GE位, 都咪话唔热~(虽然里面位都有D热...)装修好古式, 似黎品茶咁, 不过感觉唔算太舒服呢..相信好多人都会有同感不过一场黎到, 紧系食埋先再讲! 得英文ge menu, 好彩都知系咩XDOrder左以下几样野: Mocha Soul, Mocha lemonade, Matcha loaf cake, Banana Toffee Pudding, Matcha Browie 同埋绿茶心太软 三个人食四个甜品wahaha其实以上咁多样都唔差, 不过我个人唔系green tea lover, 冇好好味ge感觉, 朋友系green tea lover都冇话好好食, haha, 大家都觉得ok, 可能价钱计起黎贵啦, 同埋环境唔算太舒适, 的确有d扣分, 总结系试一次就够。

不过一场黎到, 紧系食埋先再讲!
得英文ge menu, 好彩都知系咩XD

Mocha Soul
Mocha lemonade & Matcha loaf cake
Banana Toffee Pudding
Matcha Browie
绿茶心太软
2014-06-29
等候时间
10 分钟 (堂食)