2021-02-16
呢間cafe入面既座位真係勁少😰得3張2人枱 個日我同朋友係西營盤行到黎已經出晒汗 我地前面仲有3 pair人等緊位🙈最後我地係出面等左差唔多一個鐘先有位🥵🥖𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐒𝐜𝐫𝐚𝐦𝐛𝐥𝐞𝐝 𝐄𝐠𝐠 𝐏𝐚𝐧𝐢𝐧𝐢 $98冇錯! 呢個係panini而唔係bagel😭個日一坐底店員就同我地講冇晒bagel...我地即刻勁失望等左咁耐竟然冇得食😱然後佢話都仲有得叫 但就轉panini🥺我上網睇d人話呢度既bagel似麵包質感而唔係嚼感重type 所以我都冇咩所謂 最緊要試個蛋😛一上枱好香黑松露味 而且勁多蛋😍每一啖都有黑松露 好足料😝panini包係蕃茄味 又幾特別😗🍯 𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞☕️ $52開頭仲諗緊點解冇飲管 走去問店員先知原來呢個係想我地就咁飲🤣先會飲到上面d泡沫😗呢杯係朋友叫既 我淨係試左一啖😛呢個latte幾岩我口味 有蜜糖香味甜甜的🤤
Black truffle scrambled egg bagel
🍯 𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞☕️ $52