2013-07-31 267 浏览
參加完朋友於尖沙咀的註冊後, 因未夠鐘去晚晏場地, 唯有搵地方 HEA, 尖咀註冊處附近沒有好地方, 我地一行8 人就行左去海港城, 好彩當日維港上隻膠鴨咁岩漏左氣, 入左厰維修, 我地一路行過去都好暢通....侍應話因為係星期日, 8人座住比較難安排, 但最終我地都係等左15分鐘唧... 熱屎辣辣, 我ORDER 左以下呢款泰式咖啡沙冰, 同埋芒果千層蛋糕沙冰透心涼, 但味道偏苦, 我飲了一大半已解暑後, 就冇再飲, 因為實在几苦芒果千層蛋糕 - 佢門口果個放CAKE 雪柜果真吸引, 未入位前我地已經商量緊食邊款CAKE, 最後我揀左呢款, 佢上枱確係慢既, 但佢每一件都上得好靚, 又點忍心怪佢呢... 味道講真就一般, 唔差啦, 咁岩我呢件既芒果就偏酸, 連D 糖水都遮唔到D酸味, 呢個價錢, 係食個賣相啦, 你睇下D 芒果汁畫得几圓, 同埋環境舒服, RELEX !!

泰式咖啡沙冰
芒果千層蛋糕