餐廳以黑色做主題,創辦人Keo W.係多重領域品牌設計師,亦係國際荷里活雕塑製作人。餐廳牆身同燈飾設計以圓圏為主,迷幻既燈光感覺cyber,係一個好好嘅打卡位。🦑 墨汁海鮮意大利飯 $198黑色意大利飯配上黑色餐具,十分型格。海鮮份量足夠,有帶子、蝦及青口,意大利飯中加入了魷魚,味道適中。🐓 酸梅BBQ醬單骨雞翼 $108酸maymay嘅醬令人特別開胃,單骨雞翼令人食得好方便。🌽 冬蔭公烤粟米 $88冬陰功味道十足,對我來講有少少辣,粟米烤得香。🍇 自家製提子及原味英式鬆餅 $148食物來得好快,鬆餅已經放咗一陣先食,外層仍然十分鬆脆,入面暖暖鬆軟。進食時配搭英國凝塊忌廉同野生藍莓醬,好味。🥥 皮皮 $98皮皮製作需時,飲品內包含椰汁、椰果、牛奶、菠蘿汁、竹炭同忌廉,濃濃的菠蘿及椰汁味,舒緩咗冬陰功粟米嘅辣味。🍏 元宇宙 $88青蘋果、蜜瓜、薄荷、碟豆花及梳打,味道清新,唔會太甜。

🦑 墨汁海鮮意大利飯 $198

🐓 酸梅BBQ醬單骨雞翼 $108
酸maymay嘅醬令人特別開胃,單骨雞翼令人食得好方便。

🌽 冬蔭公烤粟米 $88
冬陰功味道十足,對我來講有少少辣,粟米烤得香。

🍇 自家製提子及原味英式鬆餅 $148

🥥 皮皮 $98

🍏 元宇宙 $88
青蘋果、蜜瓜、薄荷、碟豆花及梳打,味道清新,唔會太甜。