2022-05-09
在官網上訂了座訂明$348(85折)星期日及公眾假期咁我官網上訂左母親節之後有個女仔打黎confirm,無提及母親節不適用再send個confirm Email俾我條款及細則都無訂明過幾日又有人打黎話收訂金,電話內無提及無折,之後send 個email叫我落訂,email 內內容及條款細則都無提及無折咁我收到email後見佢收我超過總數一半價錢的訂金,所以我係兩日唔同既時段打去呢間野到想confirm,都無人聽,咁我就俾錢去到當日食完之後佢黎收錢,話無折,咁扮戈俾番啲email 佢睇,佢睇完之後話check下,check完之後同我講「sorry,做唔到俾你,要收正價,無辦法,你點都要俾」,我話唔得同無可能囉,我訂時講明85折,你要收我正價,仲要我食完先同我講,咁就擺明屈,咁我係咪要報警或報海關先?咁佢答我你可以,就話再搵senior覆我我等左成20分鐘,再催先有一個所謂既經理出現,話真係做唔到,話係係系統既訓錯要攞approval先做到⋯⋯⋯天啊~你都知道是你「系統的錯」不是我的錯,你都要我三催四請,仲要攪到我好似乞兒咁R折?我係白紙黑字跟著訂明的價錢來食,食後被屈錢的好嗎?好好的母親
訂明$348(85折)星期日及公眾假期
咁我官網上訂左母親節
之後有個女仔打黎confirm,無提及母親節不適用
好好的母親節被破壞氣氛,建議大家不要光顧!
我幫襯左呢間野好多次,但由今日起唔會再幫襯,亦都唔會推薦任何人去食~完