大約早一星期前已經打電話訂枱食飯,諗住同老婆上山頂食餐飯慶祝生日。當時同接聽電話果位男生訂枱時落左remark因為同老婆食生日飯想要求坐窗邊位,同埋落左remark話我點甜品果陣幫我响碟上寫生生日快樂等字句。接線生有複述上述要求及答應可以滿足以上要求,我當然好開心咁thank you同收線啦。到左大日子,諗住兩個人開開心心咁入去食餐飯,侍應好有禮貌咁帶我地去張枱坐底。的確係坐窗邊位,不過出面有一大條柱擋住大部份山下景色。呢樣我算,我request窗口位之嘛無request想睇風景係我唔啱,我忍。到我order甜品,諗住有個驚喜俾老婆睇下,寫住生日快樂既tiramisu送俾老婆開心下,點知!點知!點知!只係一件普通tiramisu,沒有任何裝飾,帶俾我只有憤怒!我無同侍應反映問題,大家可能話我傻仔做咩唔爭取,不過我唔想即時提出搞到大家尷尬,好在賢妻睇得出有問題無太介懷。總結,環境係靚,食物係好味,不過對客人無心裝在。嬲!

總結,環境係靚,食物係好味,不過對客人無心裝在。嬲!