2022-04-30
【Background】「大瀛喜日本料理」一直都係放題界數一數二嘅高質,基本上一到晚市時間已經爆哂場🥳 .放題價錢由$228至$278不等,可任食120分鐘。其中,17:00-19:00時段,由星期一至日,公眾假期及前夕,$228就食到過百款美食,壽司,料理,冷熱盤,雪糕,飲品,炸物,天婦羅都一應俱全,CP值不錯呢,大胃王記得Bookmark啦🥳.而環境方面亦改變左不少,裝修更新穎,更有高枱可以坐。────────────────【自助區】自助區有雪糕,飲品,沙律,熟食,炸物,餐湯同冷盤雪糕:主打韓式雪條,仲有自助雪糕機添!推薦:海鹽雪糕,鹹甜適宜,感覺好Fresh,最後仲會送一人一杯Haagen Dazs/Movenpcik 雪糕架😈飲品:數十款飲品,囊括左啤酒,汽水,清酒,梅酒,仲有自家製花茶添👍推薦:瑰荔堂煌,玫瑰味好突出,茶香味濃,解渴解膩沙律:十款中有生果,沙律菜,蕃茄仔等等,埋尾時食返一盤生菜,罪惡感減輕不少🤣熟食:有話梅豬手,水煮牛肉,鹵水雞翼炸物,餐湯:有炸薯角,日式小丸子,葡撻,蟲草花膠烏雞湯,碗仔翅等推薦:小丸子足料,仲有粒粒魷魚粒;葡撻都值得Encore,千層酥
【Background】
而環境方面亦改變左不少,裝修更新穎,更有高枱可以坐。
────────────────
【自助區】
自助區有雪糕,飲品,沙律,熟食,炸物,餐湯同冷盤
雪糕:主打韓式雪條,仲有自助雪糕機添!
推薦:瑰荔堂煌,玫瑰味好突出,茶香味濃,解渴解膩
熟食:有話梅豬手,水煮牛肉,鹵水雞翼
推薦:小丸子足料,仲有粒粒魷魚粒;葡撻都值得Encore,千層酥化感,好鬆脆
冷盤:有凍蝦,青口,蜆
推薦:凍蝦勁愛歡迎,好搶手,同時Refill都跟得切😆
【QR code落單】
回本款都係哂以QR code落單嘅電子Menu上,包括刺身,壽司,料理,炸物,燒物等
推薦:
醬燒皇帝蟹棒壽司,榴槤炸彈,牛油果沙律塔,鹽燒三文魚腩壽司,燒菠蘿
【Remark】
✔️ 加一服務費