2021-07-07 59 浏览
樂感新推出嘅野餐set非常friendly野餐用品都一應俱存 講緊係由野餐籃 去到張野餐墊 再到食野嘅餐具酒杯都全套借曬比你( ⌯᷄ω⌯᷅ )ヤダ最癲係乜野 最癲係知天氣熱 連小風扇都比埋你 真係比埋條命你好冇( ◜࿀◝ )不過最重要都係食物質素 馬上嚟睇下有咩食!菠蘿腸仔啫喱糖呢啲就收埋先 總共有十款超高質鹹甜點🍓士多啤梨麻糬吐司🍎時令生果拼盤🥯吞拿魚粟米酥皮盒🥐雙色芝士薄切豬梅肉牛角酥🥗田園沙律配蜜糖芥末醬🍩紅莓蜜桃馬卡龍🥧芝麻焙茶司康配焙茶醬🥨玫瑰荔枝蝴蝶酥🥪煙三文魚忌廉芝士牛油果三文治🍰伯爵茶芝士蛋糕仲有兩枝啤酒🍻其實款款質素都幾高 畢竟價錢唔平我分享下最鍾意一款鹹點同甜點🤤´•ᴥ•`雙色芝士薄切豬梅肉牛角酥🥐鹹點方面我最鍾意牛角酥( ˊ꒳ˋ ) ᐝ芝士超大片 牛角酥亦焗得好香 夾埋豬梅片係超豐富享受 原本都有驚過3個人share呢個野餐盒會唔會唔夠飽 但食完呢個牛角酥都飽左一半(✌︎˙˘˙✌︎)´•ᴥ•`士多啤梨麻糬吐司🍞一見到佢嘅賣相已經比佢俘虜左吐司焗到金黃色 配有伯爵茶醬仲要夾住麻糬喺中間( ⌯᷄ω⌯᷅ )ヤダHigh tea 必備 絕對滿足少女心而且又係飽肚之選(
樂感新推出嘅野餐set非常friendly
野餐用品都一應俱存 講緊係由野餐籃
去到張野餐墊
連小風扇都比埋你 真係比埋條命你好冇( ◜࿀◝ )

總共有十款超高質鹹甜點

一見到佢嘅賣相已經比佢俘虜左
吐司焗到金黃色 配有伯爵茶醬
仲要夾住麻糬喺中間( ⌯᷄ω⌯᷅ )ヤダ
High tea 必備 絕對滿足少女心
而且又係飽肚之選( ◜࿀◝ )
吐司脆脆地味道亦好香( o̴̶̷᷄ ·̫ o̴̶̷̥᷅ )

去到拎野餐套裝嘅時候好多人喺門口等位( ˊ꒳ˋ ) ᐝ下次要試埋堂食先得 睇落非常吸引呀( ・᷄ὢ・᷅ )