2023-06-26
⭕呢間舖頭我諗唔使多講大家都一定識😚佢哋嘅雪燕燕窩係真係好正✨👍絕對對得住個價錢💓👏我同屋企人都超級鍾意食🌟❤️🔻椰香雪燕奶凍 $68奶凍分咗兩層,面頭係佈滿咗椰香雪燕,淨係扭開個蓋都聞到好濃郁嘅椰香味🥥食之前要將個匙羹插到底, 之後就攪勻佢哋嚟食,跟住就會令到啲雪燕同埋果凍可以均勻黐埋一齊👍🔻3.6牛奶木瓜雪燕奶凍 $68哩個奶凍都一樣,一樣分咗兩層,面頭係佈滿咗木瓜雪😙同椰香雪燕奶凍既口味一樣不相伯仲👍👍👍份量超級足,食完已經好飽👏👏🔻茉莉花凍椰青雪燕飲 $58飲落好清新,仲有好多茉莉花果凍,入口好q彈😚同埋都有大大嚿嘅椰青,非常足料🤩🔻蒜香金蠔🔻蒜辣雞翼尖 $48佢地係冷凍咗一pack咁,放係冰格急凍嘅話,可以放到三個月💓👏超級方便,鍾意食嘅話,可以買定多少少放喺個雪櫃度✨邊有屋企唔係好夠餸,可以隨時加料🤩每包份量都唔少,絕對可以當一餐餸👏👏👏加熱就食得🔻特濃3.6牛乳奶凍每啖都係好濃既牛乳味,奶凍好滑😚👍真係好快就食完一個😙❤️食完一個都令我有種意猶未盡嘅感覺😂
🔻椰香雪燕奶凍 $68
🔻3.6牛奶木瓜雪燕奶凍 $68