2022-06-02
INN - I’m Not Nothing (裕民坊YM²) (觀塘)📇地址:觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖🕐營業時間:12:00-22:00💸人均消費:~$150/人(Dinner)👏🏻抵讚位:啲野食全部都食得又睇得👍🏻👍🏻 咸食同甜品嘅質素都出乎預意料咁好。叫左唯一一個主食煙豬肉carbonara($118),望落唔大碟,但食落嘅份量夠哂我地兩個人食完都夠飽,同埋雖然汁唔多,但好掛麵,個粉唔會食到一半就好乾🫶🏻 另外叫多左份小食,焗法式蟹蓋配麵包條($108)。好有驚喜,喺芝士底下全部麵係啡色嘅蟹膏,超濃郁,,芝士唔會太多蓋過左蟹膏嘅鮮美😋 甜品叫左一份士多啤梨朱古力可麗餅($78),即叫即整,上到枱都仲熱辣辣,唔會過甜,餅皮都好煙韌,呢個價錢仲要大大份,夠哂抵食🤘🏻😯有待改善位:職員多數留左喺室內個邊,我同朋友咁啱又坐喺outdoor嘅最邊邊位,有時職員唔出開黎outdoor嘅話,我地想搵個人黎落單都有少少難度,要用盡最大嘅動作黎吸引indoor啲職員嘅注意先得😂😼私心回應區:打卡真係一流,坐戶外同室內係兩個feel。室內有喺宮廷玻璃屋食飯嘅感覺,戶外就係喺宮廷式花
📇地址:觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖
🕐營業時間:12:00-22:00
💸人均消費:~$150/人(Dinner)
😼私心回應區:打卡真係一流,坐戶外同室內係兩個feel。室內有喺宮廷玻璃屋食飯嘅感覺,戶外就係喺宮廷式花園野餐咁樣,各有特色。我同朋友個晚揀左坐outdoor,咁啱夜晚有風吹下,無喺室內咁焗促,又有夜景睇下😍 呢間餐廳值得再encore😙