2018-08-26 156 浏览
同朋友係觀塘行開街,心血來潮想食放題,就打算係附近搵下有無,點知就比我地搵到呢間大滿喜。門口好多人排隊啊,我地都等左一陣。入面個裝修好豪華,好有氣派啊。兩人都可以坐卡位,好舒服!一黎當然食左刺身先啦,我地兩個女生食,想試多d野,咁唔嗌咁多先。底下擺左出氣既乾冰,影響左影相,真實既賣相好靚,超級新鮮,種類都算多,三文魚好鮮甜啊。然後叫左d冷盤前菜,泰式生蝦,好正好新鮮,個汁好正宗。個沙律幾多蟹籽鋪係上面,份量岩岩好。土匪雞翼好好味啊,放題都有得食,平時去譚仔都要30蚊先得5隻,呢到任食真係好正!個辣螺又係好入味,個汁好正好惹味。海膽手卷好新鮮啊,係入口即溶,完全無腥味!我地叫左好多round!呢個湯好正啊,入面好足料,又有花膠,又有鴨腳,個湯仲好好飲,有花膠係到抵番哂!榴連炸單上到枱面熱辣辣,外皮炸得好香脆,一咬落去,榴槤必哂出嚟,太好食啦!甜口種類都算係幾多下,試左咁多種,每種都無伏,大家食得落可以都試下。