2019-04-06 132 浏览
要環境有環境要嘢食有嘢食, 而我去親自助餐都唔知點解好鍾意食人哋嘅壽司🤣🤣而呢度我最鍾意食, 就係佢哋用紫菜包住嘅壽司卷, 有青瓜蟹柳, 睇落好似好普通😌但係真係好幾好味㗎, 食咗好幾次😆而且最令我深刻嘅, 仲有佢哋嘅甜品. 甜品分開咗兩邊, 一個甜品櫃另一個係甜品架, 所以鍾意食甜品嘅話, 呢度嘅選擇都幾多㗎! 自家製嘅cheesecake更加出色!!! 我哋每人都食咗好多件😜😜必試必試!! 而且另外仲有一啲中式嘅食物, 例如蒸魚呀炒粉麵呢啲咁! 最後好想介紹畀大家嘅係佢哋呢一隻綠色嘅螺, 個個人食完都話好好味😄餐廳嘅裝修都好舒適, 夠曬光潔明亮. 而且坐喺窗邊嘅, 都係啲落地大玻璃. 慢慢歎住杯茶, 望著窗外嘅風景, 係真係幾有feel㗎! 而且每位仲會包一杯餐飲正正子😌

2019-03-31