2025-07-10 0 浏览
聽朋友講駱駝漆多BB嘢掃,仲有好多平靚正嘅家庭用品,滿載而歸嘅結果就係拎住大袋細袋行到腳仔軟,搵左間近近地係附近嘅timescoffee坐低飲杯野,上網話仲有BB凳提,就即刻衝咗去諗住High個Tea休息下!成間Cafe走校園風,黑板牆、木枱凳…真係成間課室咁款~ 我哋爸爸媽媽話直程好似返咗去舊時咁。4個大人叫咗安格斯牛肉芝士漢堡、炸薯條(兩個小foodie搶住食)、芝麻雞翼,份量超足!另加4杯嘢飲,埋單都只係$406,即係人均$100有找!行到攰攰地過嚟hea 下都可以。講下食物質素- 安格斯牛肉芝士漢堡:漢堡唔算好夠熱,牛肉餡厚實,肉質鮮嫩,味道ok,唯一係我本身麻麻地酸瓜,酸味重左小小,整體份量好大好豐富。- 炸薯條:兩個小朋友最愛,外脆內軟,新鮮香脆的口感。- 芝麻雞翼:都係唔係好夠熱,淋左芝麻醬,帶有小小香甜,三種裡面最好食!性價比方面四個大人四杯飲品加埋總共$406,食物份量多人均$100有找,性價比幾ok!環境與服務餐廳的氛圍輕鬆愉快,非常適合朋友聚會。服務人員友善,迅速為我們上菜,讓我們的用餐體驗更加愉快。總結來說,這次的用餐體驗非常滿意,無論是食物的質素還是價格都令人

講下食物質素

- 炸薯條:兩個小朋友最愛,外脆內軟,新鮮香脆的口感。

性價比方面

環境與服務

總結來說,這次的用餐體驗非常滿意,無論是食物的質素還是價格都令人驚喜,強烈推薦給喜歡重口味的食客!👍🏻