2024-04-27 7 浏览
📍Mano (海滨汇) (观塘)观塘海滨道77号海滨汇1楼4号舖🍽️卡邦尼薄饼🍕Pizza系即叫即焗 一食落口系热辣辣!而且佢哋用咗意大利独特方法整pizza 食落松软烟靭且批边焦焦又松脆!馅料亦非常丰富,有忌廉、斑马臣芝士、马苏里拉芝士、鹌鹑蛋、意大利奶酪芝士同意式烟肉🥓因为有好多馅料嘅关系 所以食落去口感层次好丰富😋🍽️葡式烧鸡扒汉堡配薯条🍟由于用咗葡式方法去烧鸡扒,肉质鲜嫩,鸡扒食落有啲香辣!面包烘完之后变得外脆内软,仲会夹住蕃茄同生菜,令到每一啖都食到好满足😌薯条炸到好香脆可口,薯条上面仲会洒上甜红椒粉,令到啲薯条更加惹味!🍽️ Tiramisu🍰你都意大利餐厅点可以唔试Tiramisu😆手指饼沾满浓浓嘅咖啡香味,食落都几重咖啡味,而且味道唔会太甜!🥤Italian Cream Soda第一啖饮落去嘅时候觉得好似忌廉梳打,不过就多咗浸raspberry嘅味道,饮落都几特别!面头仲有层cream,捞埋一齐饮,饮落多咗cream嘅香味😝🥤Lychee Lemonade 柠檬嘅酸味同荔枝嘅甜mix埋一齐之后,饮落都几特别 !饮完呢杯饮品之后好解渴,成个口都充满着荔枝同柠檬嘅甜味!
📍Mano (海滨汇) (观塘)
观塘海滨道77号海滨汇1楼4号舖

🍽️卡邦尼薄饼🍕