餐厅: Day One Cafe (駱駝漆大廈第三座)
资讯:

觀塘最近又有新Cafe,店內裝修以灰黑色為主調,佢地主打卡布奇諾提拉米蘇,飲得嘅Tiramisu大家又試過未呢?文末仲有限時買一送一優惠🔥記得睇到最後_🐷醬燒豬肋骨配沙律 $158Weekend Special Menu先有既,醬汁好惹味,豬肋骨十分厚肉幾入味,旁邊仲有薯條同沙律菜有助解膩🍫朱古力醬牛角包窩夫配雪糕 $78牛角包窩夫即叫即整,外酥內軟,面頭加咗朱古力醬同兩球雲尼拿雪糕,食既時候有冰火相融既感覺☕️卡布奇諾提拉米蘇 $68黎到必試呢個食得又飲得嘅Tiramisu🌟佢地用咗自家精品咖啡豆☕️同高級意大利軟芝士🧀整成,一杯有齊冷熱口感😌 大家可以自己將手指餅浸入咖啡,口感會更加豐富☕️手沖咖啡 Hand Drip - Fruity $55今次試左佢地既手沖,可選豆,飲既時候帶點花香幾易入口

_
🐷醬燒豬肋骨配沙律 $158

🍫朱古力醬牛角包窩夫配雪糕 $78

☕️卡布奇諾提拉米蘇 $68

☕️手沖咖啡 Hand Drip - Fruity $55
今次試左佢地既手沖,可選豆,飲既時候帶點花香幾易入口