上星期揾到呢间系观塘嘅cafe, 未食过所以就试下😊佢系一间工业大厦入面,假期比较静啲,但系可以唔洗等位😛入面系日式装修,仲有一排靠窗嘅位可以望下风景,门口仲有啲日本嘅装饰品买,价钱都唔算好贵😉🔻和风全日朝食 $118呢个系日式嘅all day breakfast😆超级丰富呀🙀有玉子/温泉蛋、烧鲭鱼、野菜薯饼、明太子照烧汁饭团、唐扬味噌豆腐、蕃茄同野菜沙律😜每一样都整得好好味,最中意系果块野菜薯饼,好脆同埋配搭个酱汁好食,成份食完都饱,同埋感觉都好健康😆🔻Roasted hazelnut latte $45/hot因为见到佢啲拉花好靓,所以点左杯咖啡😄佢嘅招牌拉花系只苍鼠,超可爱🐹杯咖啡仲有啲一粒粒嘅hazelnut,饮落甜度适中👍🏼
🔻
和风全日朝食 $118