2016-03-31 380 浏览
朋友介紹之下,知道觀塘有間西餐廳係工廈內,幾有水準同服務態度親切!所以當然要體驗一下啦餐廳地方闊落多空間而不驅緊!黑色型格為主!頗有氣氛侍應和經理正如我朋友所講,服務態度非常細心親切,真係大大加分你地既服務態度我完全感受到食物我就簡左set dinner, 因為見到隔離台個set好正!所以都要跟下風前菜簡左 甘蝦伴蘆薈沙津,甘蝦非常鮮樕,肉質樕滑,沙津菜亦新鮮,配上蘆薈粒同埋生果粒非常健康,圖中之泡泡是酸酸的,應該用檸檬研製出來!賣相特別有掉頭之後餐湯叫左牛肝菌榛子茸湯,味道濃!湯中隔雜住一粒粒既榛子!非常有咬口,口感層次豐富配上麵包條脆脆地主菜叫左份烤鹿架伴香草朱古力汁,真係第一次食鹿架!感覺係羊與牛之間,選了7成熟!所以味道香!肉鮮樕加左份鵝肝!煎到表層好香脆,內層溶化!甘香!絕對值得一試甜品是檸檬蛋糕,oh my god!! 點解賣相可以咁靚真係有d唔捨得食,檸檬蛋糕唔會好heavy!細細件好鬆化, 味道少酸!非常適合食飽左之後用黎幫助消化餐飲品叫左個芒果梳打特飲,味道清香,唔會太甜!飲後非常舒服非常滿足!餐廳食物水準一流必定再次回頭!無論食物同埋服務質數!我也再次讚不絕口
餐廳地方闊落多空間而不驅緊!黑色型格為主!頗有氣氛
你地既服務態度我完全感受到

配上麵包條脆脆地
加左份鵝肝!煎到表層好香脆,內層溶化!甘香!絕對值得一試
甜品是檸檬蛋糕,oh my god!! 點解賣相可以咁靚
餐飲品叫左個芒果梳打特飲,味道清香,唔會太甜!飲後非常舒服
非常滿足!餐廳食物水準一流
必定再次回頭!無論食物同埋服務質數!我也再次讚不絕口