2023-03-10 784 浏览
#fatxkwuntong ‼️觀塘印度美食‼️•① [ 奶 油 咖 喱 雞 配 烤餅 🫓 ] |咖喱唔會太辣,烤餅就算淨食都好食~咖喱香料味好重,好適合配飯食( •̀ᴗ•́ ) ̖́-係可以encore 的地方^^|𓋪8/10·② [蒜 香 蝦 香 料 飯]|呢個比起咖喱辣好多(´∇`)連我平時食得辣都覺得有啲頂唔順,要撈埋咖喱先中和返飯粒炒得好香,雖然辣但係辣得過癮|𓋪7.5/10•③ [ 印度香料奶茶// 芒果乳酪 ]| 印度香料奶茶同平時飲開唔同,呢個比較溫和啲!|·Gali (Kwun Tong)Shop B, 14/F, Fully Industrial Building, 6, Tsun Yip Lane, Kwun Tong#food #hongkong #foodie #kwuntong #kwuntongfood #觀塘美食 #觀塘 #觀塘食好西 #觀塘食乜好 #hk #hongkongfood #hongkongfoodblogger #hongkongfoodies #香港 #香港食物 #香港美食
#fatxkwuntong
‼️觀塘印度美食‼️

① [ 奶 油 咖 喱 雞 配 烤餅 🫓 ]

|咖喱唔會太辣,烤餅就算淨食都好食~
咖喱香料味好重,好適合配飯食( •̀ᴗ•́ ) ̖́-
係可以encore 的地方^^|
𓋪8/10
② [蒜 香 蝦 香 料 飯]

|呢個比起咖喱辣好多(´∇`)
連我平時食得辣都覺得有啲頂唔順,要撈埋咖喱先中和返
飯粒炒得好香,雖然辣但係辣得過癮|
𓋪7.5/10

③ [ 印度香料奶茶// 芒果乳酪 ]

| 印度香料奶茶同平時飲開唔同,呢個比較溫和啲!|
Gali (Kwun Tong)