睇社交平台見到5月16號重新營養,即刻去左試。好耐之前都幫襯過,今次去到成個餐牌唔同咗,似日韓fusion菜。喺openrice book左位,當日去到唔洗等就入座,其實12:45開始陸續多人,1點full哂,到1點9又多番d位。見到有食客帶埋寵物去坐outdoor area。觀塘店floor space area岩岩好,最岩包場做party。我地6個人點左6個main,份量充足夠飽。菜式都特別又打到咭。最後點左泡菜扁意粉,黑松露雜菇扁意粉,鰻魚蛋包意大利飯,非洲雞,Lagom classic burger,軟殼蟹 bagel同埋一份沙律。沙律夠凍,每人都分都粒水牛芝士,醬汁開胃。扁意粉軟硬適中,醬汁掛滿每條意粉,好味!蛋包意大利飯都ok,心機菜。非洲雞同Lagom classic burger 比想像中好食好多,非洲雞Juicy, burger塊牛係熟同多汁。睇餐牌發現tea time同晚市有梳乎厘,期待下次再去

蕃茄芝士沙律
泡菜煙肉扁意粉
鰻魚蛋包意大利飯
黑松露雜菇扁意粉

軟殼蟹漢堡
非洲雞髀扒
Lagom  classic  burger

睇餐牌發現tea time同晚市有梳乎厘,期待下次再去
All  day  breakfast
2022-05-17