2001-06-09
唔係就會好似我咁超級失望架啦!等唔切星期日,所以今晚襯放學後拿林去試埋個雞軟骨同天婦羅,點知..........先黎個雞軟骨,$18/2串,睇落幾好樣,食落都好有咬口,一過好似好肥仔喎,一咬落去好似成口油咁,好鬼漏!跟住等呀等,等到隔離位有客坐低,o佢地D麵都黎到,我個天婦羅至到,等我仲俾其中幾個侍應眼超超,以為我一個雞軟骨就霸住個位唔肯走! 唔知廚房今日係咪心情唔靚,落手重左,個雜錦天婦羅個樣已經唔似天婦羅似酥炸架啦,仲要油淋淋,食落口感又唔掂,係就係好似好多料,3隻蝦,冬菇,竽頭,青椒,茄子,不過唔好食的話,你俾再多咪又係o徒~~~ 卒之食左一半就收口,個喉嚨仲漏到而家,所以連想再order多個清酒煮蜆o既打算都無啦!!!