2022-08-05 913 浏览
今日同朋友慶祝生日,晚上7點半左右見到周圍餐廳得「燒肉谷」比較多人,就入左去試。我同朋友選擇了Level 4餐,有牛有海鮮豬同雞先上頭盤 和牛三叉肉 同 牛仔骨 最重牛味,食完頭盤再有不停encore漏左影封門柳都好好食!!!!最令我同朋友驚喜係,除左食牛另外海鮮好多選擇,蠔 同 帶子都幾有誠意,大大粒最impress係原隻鮮魷上桌朋友除左日本野,有時貪心想食下小食,外面都有小小港式選擇幾親民 另外要提提食燒肉,中間想食下沙律菜,燒肉谷比較多唔多汁醬選擇 (有加分)整體服務態度都好好,現場見人手唔多,但換網速度,上菜都好快手。同埋 有keep住收碟環境對比同場其他燒肉店,清潔都好緊要,成個場無咩油煙味!!!! 桌子又唔會油淋淋,傾計食野都坐得好舒服 (加分位)下次可以帶埋屋企人同小朋友再來!
我同朋友選擇了Level 4餐,有牛有海鮮豬同雞
燒似頭盤

漏左影封門柳都好好食!!!!

最impress係原隻鮮魷上桌

下次可以帶埋屋企人同小朋友再來!
2022-08-02
庆祝纪念