親民價錢!高質食物!良心店鋪家麵館!我地住係屯門都廿幾年了…真係好多地方都食過哂..食到咀都wer…加上假日唔想去市中心都人迫..所以就近近地係置樂開餐吧!帶佢對仔女..同婆婆一行四人..真係唔多選擇..同小朋友食飯..要乾淨..要baby friendly..有d地方真係唔多like小朋友架..覺得你食得慢阻住哂..la…唉..行行睇見到呢間家麵館門口有幾個小朋友係度玩得好開心..仔仔又跟住一齊玩!咁開心就食呢度啦!原來門口既小朋友係老闆女女!佢地仲同俾玩具我仔玩添!好好人喔!呢度選擇都幾多!有好多小食蜜味雞翼、扇貝、燒茄子、口水雞等等!飯麵都好多選擇!我地叫左乾炒牛河同豬軟骨拉麵!大約五分鐘就上台!快!靚!正!乾炒牛河唔會太乾!牛肉夠入味!最驚喜係個豬軟骨拉麵配菜超足料!粟米、海帶、荀、流心蛋!全部都係我至愛!豬軟骨夠入味同林!入口即溶!好好味喔!總括:環境乾淨企理!老闆都有小朋友所以超級baby friendly!食物高質!價錢親民!我會再來的
親民價錢!高質食物!良心店鋪家麵館!

2018-05-20