2024-02-21 39 浏览
有一排冇食Tea Set啦,搵到一間葵興酒店但價錢好親民既Tea Set,Lounge地方夠大夠舒適,設有露天座位,外面掛了燈飾夜晚亮燈相信都會幾靚✨莓莓盛燕$398 for two🟧鹹點🟧香煎鵝肝配砵酒汁刁草三文魚泡芙香脆炸蠔配藍莓他他汁燕窩香蒜煙肉蛋批鹹點最好都先趁熱食!炸蠔外層香脆,內裡仍保持新鮮夠水份,配上藍莓醬汁都幾創新👍🏻香煎鵝肝入口鵝肝味道緩緩滲入口腔中,加入少許砵酒香氣提升😋🟥甜點🟥燕窩牛奶布甸藍莓芝士餅燕窩紅色天鵝絨蛋糕燕窩士多啤梨慕絲杯紅桑子歌劇院蛋糕士多啤梨卷多款甜點都配上嫩滑嘅燕窩同士多啤梨🍓,天鵝絨蛋糕🍰就味道最清淡易入口,紅桑子味道就最喜歡💕跟set嘅玫瑰花特飲花味濃厚,而且係暖飲,啱晒唔想飲凍飲嘅我哋🤭食完接住落仲有Happy Hour買一送一時段,再叫多兩杯cocktail🍸白紅酒🍷可以繼續慢慢歎。

莓莓盛燕$398 for two

🟧鹹點🟧
香煎鵝肝配砵酒汁
刁草三文魚泡芙
香脆炸蠔配藍莓他他汁
燕窩香蒜煙肉蛋批

鹹點最好都先趁熱食!炸蠔外層香脆,內裡仍保持新鮮夠水份,

🟥甜點🟥
燕窩牛奶布甸