呢间自从上年疫情严重个时开始,星期一至四午餐就会做lunch set买一送一,今次同朋友walkin估唔到都食到,但系就安排咗outdoor嘅位置☀️Set lunch套餐包括有前菜,主菜,甜品及饮品🌿Starter拣咗手工水牛芝士伴复古蕃茄同莎乐美肠伴沙律及芝士🥗呢两款都正正常常,不过觉得份量都几慷慨,而且mozarella加埋劲fresh嘅蕃茄真心冇得输🤤大虾带子车厘茄意大利饭 ($288) 大虾带子都算爽弹,而且够大只,risotto索晒啲海鲜精华,食落好香,而且都仲保留到个texture🥰黑松露牛肝菌牛乳芝士火箭菜pizza ($268) 薄饼底唔会太厚,但同时做到外脆内软,加埋牛肝菌及黑松露味道浓郁,仲有劲多cheese,真心几满足😚最后嘅泡芙就正常嘅水准,冇乜特别🤪如果有买一送一嚟讲,呢个价钱有呢个水准嘅食物真心性价比几高🤪service就正正常常,环境饱览成个维港真心一流,对住个海食嘢系会心旷神怡啲嘅~但系想食就一定要睇吓注意‼️❃注意❃原来呢间餐厅一定要book咗位先会坐到室内同埋outdoor入面个行,walk-in坐最出面个行真心晒到劲辛苦🌞最后我哋五个人有两个都晒伤咗

❃注意❃
原来呢间餐厅一定要book咗位先会坐到室内同埋outdoor入面个行,walk-in坐最出面个行真心晒到劲辛苦🌞最后我哋五个人有两个都晒伤咗LOL 所以大家记得book位🤫