2015-08-24
見咁多好評走去試,中伏添。。預早一星期book位,所以唔使等。不過入面都唔係full, 可以揀位坐。環境都算清幽,岩小聚傾計,唔限時所以唔會趕人走。2個人食叫左2個set,一個帶子意粉,一個肉眼扒,餐湯係雜菌湯,味道一般,湯偏稀無乜味,同元朗區同類型餐廳的雜菌湯相比,一試便分高低,呢度水準真係唔夠好。店員哥哥唔知點解全程好緊張。。serve 湯既時候仲倒濕左我條裙。。不過算吧,好少意思。主菜:帶子意粉意粉偏硬身味道好普通。。無乜特別。。帶子有雪藏味,偏乾身,用料唔夠新鮮所以帶子失去了本身的清甜味肉眼扒 7成熟肉眼扒真係好失望。。。食物賣相係吸引,不過食落係另一回事,塊扒至少3分之1都係肥膏。。又唔係無juice但係唔知點解又鞋又乾,好似食緊有汁既牛肉乾咁。睇塊扒入面d 血色其實係偏紅似7成,又唔似overcook 喎,但就係又鞋又乾唔知咩事。。mocha latte拉花賣相係okay 既,但飲落都係好普通,偏苦但無乜香味,唔算出色。總括環境同食物賣相都好,但味道同埋食材用料真係雖要改善。
預早一星期book位,所以唔使等。
不過入面都唔係full, 可以揀位坐。
環境都算清幽,岩小聚傾計,
唔限時所以唔會趕人走。
2個人食叫左2個set,
一個帶子意粉,一個肉眼扒,
餐湯係雜菌湯,味道一般,
店員哥哥唔知點解全程好緊張。。
serve 湯既時候仲倒濕左我條裙。。
不過算吧,好少意思。
主菜:
帶子意粉
肉眼扒 7成熟
mocha latte
總括環境同食物賣相都好,
但味道同埋食材用料真係雖要改善。