2019-05-07 283 浏览
食放題係會上隱架!!! 🙈🙈第二次黎食哩間神戶屋,佢座落喺旺角兆萬中心樓上,地點非常方便之餘,性價比高😍 Lunch黎唔多人我地3個坐卡位好舒服😆唔洗迫人太好啦!!一坐低當然刺身行先🐟🐠🦀🦐🐚OMG 海膽同生蠔!!!!!!😍😍😍超鮮超幸福😆😆仲有三文魚/甜蝦/松葉蟹鉗/泰式生蝦/珍寶帶子/象拔蚌/天使蝦/有頭甜蝦/北海道海螺刺/希靈魚/鮑片/激巨赤蝦/迷你北寄貝/八爪魚/厚燒玉子.....好款到呢😋😋 款款都厚切又新鮮,是日最愛入激巨赤蝦同有頭甜蝦🦐d肉結實又甜又彈牙! 正呀💓💓💓我地好有策略咁食完刺身再慢慢其他😂十幾張點菜紙睇到眼都花🤣🤣🤣 今次連送嘅火鍋自選(日本和牛壽喜燒 or 韓式芝士部鍋) 我地放棄左🙊 主攻其他食物😝重點推介柚子大蝦(超巨形!!!)沙律 -- 開胃之選!火炙岩鹽燒三文魚腩 😋😋日式溫泉蛋 -- 超級滑溜,配上櫻花蝦 同埋麻醬,必食!🥚韓國蜂蜜芥末炸雞 -- 估唔到呢度連韓式都有。 平時喺炸雞店食一定要食一大碟,哩度可以點一件,仲炸得幾好夠juicy, 唔錯喎! 韓國炸鮮奶 & 沖繩網仔蝦卷 -- 前者like, 香滑又唔會死甜唔油膩!!燒安格斯肥牛 --
放題係會上隱架!!! 🙈🙈

一坐低當然刺身行先🐟🐠🦀🦐🐚
OMG 海膽同生蠔!!!!!!😍😍😍超鮮超幸福😆😆

重點推介
柚子大蝦(超巨形!!!)沙律 -- 開胃之選!

火炙岩鹽燒三文魚腩 😋😋

日式溫泉蛋 -- 超級滑溜,配上櫻花蝦 同埋麻醬,必食!🥚

燒安格斯肥牛 -- 賣相唔靚但味道唔錯

燒菠蘿又係每次必食🍍

飲品有好多選擇比較少見嘅清涼爽都有,仲有hoeegarden同埋Hite Beer 🍺🍺🍺

食埋個雪條做完結就perfect喇😋

2019-05-05