2021-11-11
葵廣咁多間手調真係有排試,今日決定試哩間!OREO芝士朱古力放工唔想飲茶因為怕夜晚訓唔著,難得有得揀朱古力飲品,仲加埋芝士 oreo三樣都係我最愛,哩個組合冇得輸。我叫左少甜少冰,芝士好厚,oreo碎超多,朱古力味好濃,唔甜。第一次可以咁快飲晒一杯芝士飲品,因為味道太夾太好飲。泡沫鮮奶茶加珍珠朋友叫左泡沫鮮奶茶另加珍珠,珍珠本身係黑糖珍珠所以走左甜。茶味濃,珍珠有嚼口,甜甜地,唔錯唔錯。成間鋪貼晒mirror同文宣,啱晒鏡粉同手足等野飲既時候慢慢欣賞。店員好有禮貌,本身想試熱的OREO芝士朱古力,問左店員意見,店員貼心提示要熱飲盡快飲晒,所以我就決定飲返凍飲,因為我飲野好慢😂好多人排隊,好彩我早黎。見到有粟粟芝愛好特別,下次要試下先得。
OREO芝士朱古力
泡沫鮮奶茶加珍珠