2022-06-09
天氣咁悶熱,最好就係食放題,唔使獨沽一味咁悶。本來對食放題都冇咩特別期望,但同朋友食完之後發覺原來放題都可以好高質!基本上同朋友對呢度嘅刺身或者熟食都好滿意,刺身供應毫不吝嗇🐟,吞拿魚刺身雖然唔係入口即溶嗰種,但亦充滿油脂,入口香滑!赤背爽甜,🦐赤蝦夠大隻非常滿足!仲有鵝肝壽司,花之戀等唔同特色壽司選擇,咪睇佢每樣都細細份俾你,我就最鍾意咁樣一口一口嘅size,但presentation 同質素不減,等你可以試多啲其他唔同款式👍🏻!平時食放題好少食雞翼,但實在太好食,攪到我要encore!另外encore嘅仲有燒鰻魚💞!醬汁超好味!鰻魚燒得又香口,雖然唔係厚燒但都絕對唔係薄薄一片嗰種,又有光澤,yummy yummy!😆鐵板京蔥汁牛柳粒同黃金炒大蝦都令人食到耳仔郁!牛柳粒炒得夠晒鑊氣,入口軟淋有牛味💞!黃金炒大蝦外層痴滿金沙蛋黃,蝦🦐肉入口鮮甜彈實👍🏻仲有好多燒物,好似牛舌、海蝦、菠蘿等⋯款款都係咁好食!餐廳入口位有一大個前菜吧,任添任食,超吸方便!仲有自助汽水、啤酒飲品櫃同雪糕機,食一陣又出去行轉拎下嘢食又可以再食過😜呢度嘅食物選擇同其他放題舖一樣咁多款,但就真係質量取勝,而且八點半
仲有好多燒物,好似牛舌、海蝦、菠蘿等⋯款款都係咁好食!
呢度嘅食物選擇同其他放題舖一樣咁多款,但就真係質量取勝,而且八點半後都係$258一位,呢個價錢真心抵食,同朋友講咗一定要黎食多一次!🤗