Common Ground系我身边有几个朋友极力推介我去架~不过话要挨过咗一段楼梯,就可以饮到咖啡~真系好似做workout咁🤣简单设计嘅menu😍我钟意❤️由于行完楼梯太攰!又肚饿!好快就拣到食咩🤣又系Flat White😍 拉花都唔错😜咖啡味几香,饮落都浓郁,同埋真系好滑呀~☺️真系冇介绍错!!!好似近排都冇饮到好嘅flat white🥺今日,终于有啦😭感动!坐户外真系点影都咁靓😍好有feel真系好适合打卡~📸️📸️📸️如果唔饮咖啡嘅朋友,可以试吓呢款桂花姜牛奶,卖相几靓几得意😆姜味唔算好重,有淡淡桂花香,清淡都唔错!饮品真系好快就到⋯⋯但系食物上菜嘅速度真系太慢啦⋯⋯超饿⋯⋯先系egg benedict⋯⋯之后⋯⋯薯条⋯⋯最后先系汉堡包⋯⋯由咖啡⋯⋯到所有食物到齐⋯⋯大概成40分钟不过有时候慢活下都系几好~下次太肚饿嘅时候就要忍下😙Egg benedict 就正正常常😜我朋友拣咗burger再加薯条~大家唯有食住薯条先⋯⋯薯条好脆~放耐左都仲系脆!😋薯条唔算太幼身,好味~Burgerrrrr终于到啦😍 牛都几juicyyyy!仲有我钟意嘅红洋葱😍旁边嘅沙律都几新鲜如果户外有位记住出去坐~好

简单设计嘅menu😍我钟意❤️
由于行完楼梯太攰!又肚饿!好快就拣到食咩🤣

又系Flat White😍 拉花都唔错😜
咖啡味几香,饮落都浓郁,同埋真系好滑呀~☺️
真系冇介绍错!!!
好似近排都冇饮到好嘅flat white🥺
今日,终于有啦😭感动!

坐户外真系点影都咁靓😍好有feel
真系好适合打卡~📸️📸️📸️
Ginger  latte

由咖啡⋯⋯到所有食物到齐⋯⋯大概成40分钟
不过有时候慢活下都系几好~
下次太肚饿嘅时候就要忍下😙

Egg benedict 就正正常常😜
Fries

我朋友拣咗burger再加薯条~
大家唯有食住薯条先⋯⋯
薯条好脆~放耐左都仲系脆!😋薯条唔算太幼身,好味~
Burger

如果户外有位记住出去坐~好有外国feel 🤣