呢間餐廳,因地點便利 同 水準穩定 ,即使比同區既其他茶餐廳貴少少 ,午市同早市都係人頭湧湧所以要坐定定食都係要下午茶時間去但下午茶時段 炒pasta 唔係日日有ga冇炒pasta 個陣 我會食焗野另外 佢飯類 分量 絕對夠一個大男人食 我最 推薦 推薦 推薦 就係佢炒pasta佢仲可以揀 天使面 或 烏冬 ,不過天使面都係唔係時時有今次食左 D 跟意粉 睇落唔大份,但絕對飽肚一黎到,噴住煙上台,再望清d,佢個面有香草配料新鮮兼爽口,有洋蔥同三色椒我估佢係用茄膏,因為有蕃茄衣ga,所以唔會好似茄醬咁,意粉係會掛住時蕃茄蓉,口感比茄汁炒個啲,係豐富啲ga辣肉腸一啲都唔係流野雞肉腸,而係黑椒腸,肉好實,腸衣同肉餡都好有咬口,仲要唔係一兩粒薄chichi ,係差唔多啖啖都有肉ga調味方面,一流,有一個食材係相睇唔到,就係芝士,佢炒既時候加入左芝士,所以一路食,係睇住有拉絲因為用料好實在,調味從來唔會過火,所以味道真係好,而且水準一直都好穩定當然 飲品 真係麻麻 ,環境因為最近裝修左,茶餐廳咁從排排座既食品,即使貴少少,都值回票價,係我comfort food 之選

所以要坐定定食都係要下午茶時間去

但下午茶時段 炒pasta 唔係日日有ga

冇炒pasta 個陣 我會食焗野

另外 佢飯類 分量 絕對夠一個大男人食

我最 推薦 推薦 推薦 就係佢炒pasta

佢仲可以揀 天使面 或 烏冬 ,不過天使面都係唔係時時有

今次食左 D 跟意粉
鮮茄雙色辣肉腸炒意粉
睇落唔大份,但絕對飽肚

一黎到,噴住煙上台,再望清d,佢個面有香草

配料新鮮兼爽口,有洋蔥同三色椒

因為用料好實在,調味從來唔會過火,所以味道真係好
,而且水準一直都好穩定

當然 飲品 真係麻麻 ,環境因為最近裝修左,茶餐廳咁

2016-04-01
鮮茄雙色辣肉腸炒意粉