2013-10-05
記得之前見朋友在8號波下0等位時間就入座..所以一直..一直在等這個時機! 中秋過後打了場大風, 不過香港呢個福地令個危機好快就解除, 大家要11:30前番到公司, 唔理啦,就當我遲大到啦我咩都唔知! 11點30真是剛剛好到達, 未開門, 前面有幾位女仕係度等緊.. 我排第2 (哇~) 後來陸陸續續好多小朋友+大人/學生來排隊, 12點開門~ 即CALL同事匯合. 入面都幾大架喎. 但係如果係4個人座位我覺得都幾迫下, 即係4碟野食加埋個野飲你只係岩岩好既位置.唔可以郁動. 我地好狼! 因好餓加咁難得黎到, 4個人叫左5碟野食!(有兩碟一係一樣既士多啤鬆餅, 一個自食, 一個SHARE, 蠢左!!應該叫不多款的鬆餅!)不過我地明明係第2個落ORDER架嘛, 眼見旁見既人既野食都上哂, 得我地黎得個1碟. 隔左半個鐘都仲係咁, 我諗佢地係應該MISS左我地張單, 之後催左先黎. 野食大致上都係個幾款熱推, 王米里肌起士可頌 (噢~好好味)仲有叫左個咖喱(如果當LUNCH一定不夠飽,冇乜特別)士多啤梨鬆餅, 個賣相咁靚, 見到都流口水~每人一定要叫一杯飲品既, 飲品都35 UP, 不過沙冰
士多啤梨鬆餅, 個賣相咁靚, 見到都流口水~