2009-12-21
晚飯時間, 對於今日既屯中門市中心, 簡直多選擇到無窮..見試都有排試, ..見呢間新開冇耐又未食過, 去馬..7點正, 唔洗等位...一入門口, 見到citibank 有個set dinner $178. 入到去坐下, 見到個餐包好多野,, 幾底 叫左呢個..有兩個main course, 一個小柸salad , 2個soup, 加$8 有"show " 皮..(我們加左一個)之後仲有叩左個厚蟹子三文魚pizza,:$69 ( 厚批唔掂, 之前驚唔飽 & 唔底. 至叫個厚...早知要薄喇..厚批唔似厚批,, ,,似麵包底..唔係pizza 底, 呢個pizza hut 比佢好..介另叩左一個雞軟骨餃子, 呢個唔得, 唔底 ,,3 個要$38..仲要"痴"哂底..乾爭爭..不過set dinner 個soups & salad 佢好多..足料...有creamy 味...main cource 1 係意粉..普通..多番茄lo..冇特別..2 紐西蘭牛肉石頭飯, 好呼, 夠熱..2柸野飲, hot coffee ..好飲喎..即磨...ho milk tea.. ok 喇.個set 仲
2 紐西蘭牛肉石頭飯, 好呼, 夠熱..
個set 仲有一碟炸蝦(3隻) ,,
一口帶子, 做promo, 只需8.8有兩隻, 雖然好似好貴, 好細隻, 但呢隻係帶子喎..唔貴唰, 又好食..出面一碟帶子sushi 好貴ga..
最好係真係services lo.d 野都出得好快... d waiters 好有禮貌, 我覺得食野最重要係呢樣..
overall, 認為呢間野唔差, 但要知點叫lo..我prefer 呢間 rather than pizza xxx..
是次$330埋單..會再來, 不過試lunch同tea..