2022-09-04 45 浏览
入到黎就有一種慢活既感覺☺️依間小店位於蘭桂坊附近,唔細心啲發現都未必會留意到佢地🥰依間主打日式定食,再配埋富士山🗻背景,感覺都好似去左日本🇯🇵咁😍.🐣酒釀雞卷定食 $168依個酒釀雞既酒味好濃☺️岩晒中意酒味既人,雞先定整身都好滑身,用既係雞髀🍗肉😇美中不足係個雞卷好易散😂定食入面有關東煮🍢同兩款漬物,主菜有胡麻醬撈烏冬.🥯煙三文魚百吉圈 $68依個bagel 好有咬口,好彩中間有蕃茄,沙律菜等等既餡,增加濕潤感😌bagel包上帶有好多芝麻,依個bagel仲會配上cold brew,等我地食完之後,清一清口入面既味道😉超細心‼️.🍳特盈玉子燒(松露醬、芝士)$98玉子燒入面好juicy😋上面放上左松露味既沙律醬,中間放上左芝士,整體黎講好香蛋味☺️.🍰 時光逆流招牌蛋糕 $58蛋糕轉左款,近期係拖肥蛋糕😂好岩中意食拖肥既人😅偏甜.🍸 月亮與六便士 $88黎到一定要試下佢地既咖啡😍每次飲都好有驚喜☺️依杯既層次感好出

🐣酒釀雞卷定食 $168

🥯煙三文魚百吉圈 $68

🍳特盈玉子燒(松露醬、芝士)$98
🍰 時光逆流招牌蛋糕 $58
蛋糕轉左款,近期係拖肥蛋糕😂好岩中意食拖肥既人😅偏甜

🍸 月亮與六便士 $88