2012-11-02 2615 浏览
今日玩咗一日,夜晚12点30决定去呢间平平去嘅海鲜酒家打个边炉!点知,由门口𠮶位接待员开始就一直差到尾,仲要系一次俾一次差,一次俾一次衰!已经唔系第一次次系咁!今日仲差!差到冇人有!仲要收埋茶芥同加一!好唔好意思呀!?嘢又唔俾人食,服务态度又极度差,仲好意思收茶芥同加一!嘢食劲差!态度劲、劲差!仲要冇嘢俾人食!我由坐落抬𠮶即已经俾你哋吹我落汤底!到我落单!由第一张到折单𠮶张,我所叫嘅都冇嚟过!名符其实嘅叫咩冇咩!追你单又唔理!又是是但但咁俾啲我唔食嘅嘢俾我!当我系咩!?最离哂大谱嘅系我由第一张单落一份要收钱嘅到落到折单,都唔俾我食!但系其他抬就有呢样嘢!仲要同我讲厨房已经走哂!咁啫系点呀?人哋坐底俾钱就有得食,我坐底俾钱就冇得食!一份嘢食啫!哂你好多时间呀!特别系铜锣湾𠮶间呀!越嚟越差!唔会再去!
唔会再去!
等候时间
45 分钟 (堂食)
$125 (宵夜)