約咗朋友上嚟食海鮮大餐,食海鮮梗係要食新鮮,人哋話「要食海上鮮,不惜腰間錢」,海鮮嘅價錢便宜所以都要付出架!所以我哋就嚟呢度食海鮮,飲杯酒,仲叫咗個千層麵驚唔夠飽肚添!烤焗海鮮拼盤$398裏面嘅海鮮非常豐富,包括有翡翠螺,扇貝,比目魚,大蝦等等仲個好香既chesse mushroom^^因為我哋唔鍾意食凍野,所以都係揀啲有調味嘅海鮮,翡翠螺口感彈牙勁新鮮,加埋蒜蓉味就香到爆!扇貝都係好新鮮,質感彈滑配搭忌廉蒜蓉香簡直一絕。比目魚口感較為香脆,裏面嘅魚油份十足,亦都係比較有鹹香。大蝦一開始已經一分為二,所以蒜蓉味係好入味,而且口感爽口明顯是新鮮的蝦。意大利肉醬千層麵$128呢個千層麵同平時食嘅有啲唔同,因為佢個盛裝方法比較有特色,而且口感吃起來亦都比較林身,完全吃到意大利肉醬的香味!加上每一台基本上都會叫酒飲,我哋都一樣要返支白酒一路傾計一路飲下酒,環境舒適真係勁啱飲酒人士! (已經飲哂成支)~

烤焗海鮮拼盤$398

裏面嘅海鮮非常豐富,包括有翡翠螺,扇貝,比目魚,大蝦等等
仲個好香既chesse mushroom^^

扇貝都係好新鮮,質感彈滑配搭忌廉蒜蓉香簡直一絕。
比目魚口感較為香脆,裏面嘅魚油份十足,亦都係比較有鹹香。

意大利肉醬千層麵$128

(已經飲哂成支)~