2020-12-01
我哋三個女仔叫咗二人晚餐share 黎食💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️⠀(包括2個是日濃湯🥣🥣+2個自選主食🍽🍽+用套餐價加2杯飲品☕️☕️)⠀我地仲加點左個雞翼併盤🦴⠀⠀是日濃湯🥣⠀依到嘅湯係用一個個小杯裝,幾得意。黎到嘅時候仲出緊煙⠀應該係用南瓜同其他蔬菜blend成 唔算好差, 幾特別⠀⠀🍝挪威煙三文魚白汁野菌意大利粉🐟($108)⠀白汁可以均勻咁包住每一條意粉,意粉好足料,有三文魚碎同菇🍄🤓,配料炒得均勻,啖啖都可以食到料。不過碟意粉嘅油就多左少少同唔係好濃味,如果creamy 啲就更好呢👄。⠀⠀🦐海虎蝦雞粒蕃茄汁意大利飯🥘 ($128)⠀幾鍾意呢個飯,每粒飯都包住🍅蕃茄汁連埋香草🌿食落酸酸帶微甜,成碟飯非常濃郁但唔會好漏,食完一啖白汁意粉再食下依個飯都幾refreshing 。🦐海虎蝦肉質爽彈,保留到佢原本鮮甜嘅味道。比起意粉我更鍾意依個~但食完都唔係好覺雞粒嘅存在。⠀⠀🦴3x3雞翼併盤(+$78)⠀話明3x3 ,就梗係有三隻味,🍯蜜糖、沙律醬同千島醬各三隻。我地每個人都可以試到每隻味。雞翼3款都係炸嘅,食落都幾脆。而上面有3款topping裝飾得幾靚,不過醬汁可以少番啲啲。⠀⠀檸檬青
我地仲加點左個雞翼併盤🦴⠀
是日濃湯🥣⠀
依到嘅湯係用一個個小杯裝,幾得意。黎到嘅時候仲出緊煙⠀
應該係用南瓜同其他蔬菜blend成 唔算好差, 幾特別⠀
🍝挪威煙三文魚白汁野菌意大利粉🐟($108)⠀
🦐海虎蝦雞粒蕃茄汁意大利飯🥘 ($128)⠀
🦴3x3雞翼併盤(+$78)⠀
檸檬青檸梳打🍋(套餐價$18)⠀
話就話只係一杯梳打,但外表完全唔馬虎,大大杯又有顏色,影相打卡啱晒呢~⠀
飲落有微微青檸同檸蜜味,但就甜左啲。🙇🏻♀️⠀
🍌🍓士多啤梨香蕉沙冰(套餐價$28)⠀
平時飲smoothie 覺得🍌🍓都好夾,呢杯同我之前飲過嘅一樣味。飲得出入面用左新鮮生果blend,甜味都係黎自生果原有嘅甜味,飲嘅時候仲飲到果肉,不錯呢⠀