2021-01-03
態度差同埋爽朗係兩回事ok?我覺得黑面同埋態度西唔係問題 但係你雙重標準嘢又唔係特別好食又要排隊就算數啦 我都差唔多畀錢你嫌嗰十幾秒 我喺你舖頭裏面停留 你話因為肺炎我明白 但係你喺同一張枱放咗準備攤凍嘅食材冇遮冇掩 一部電腦既距離 有客人食緊嘢咁樣飛沫就唔會傳播? 仲要我講比你聽 你用冇辦法 地方淺窄嘅理由同我講 大佬呀你擺一塊板 好難咩? 如果係個客人西 喺香港職員西返佢我覺得ok但係嚟呢度啲客冇一個犀你面,係咪可以態度正常啲呢 。 你間舖細 同埋忙 你唔係第一日知㗎喎。 叫咗杯 banana latte 同埋 熱朱古力. 熱朱古力唔係我飲嘅不過評價唔錯 買咗咖啡 芝士蛋糕, 焙茶卷 ,柚子抹茶 ,不過不失 。 三樣嘢我淨係滿意培茶卷個忌廉 同 banana latte 。我食開新蒲崗間常溫 。平時好中意飲banana milkshake 吾飲 咖啡 。所以我覺得lucy 唔係唔好食嘅呢間嘢不過價錢貴少少, 見仁見智啦我覺得值得一試不過 食完之後你就知道你想唔想返轉頭.btw 其實 蛋糕入盒同埋嘢飲時間都唔係等好耐而且佢準備好之後都會細心問你要唔要餐具 同埋裝好兩杯嘢飲畀我
同埋 熱朱古力. 熱朱古力唔係我飲嘅不過評價唔錯
買咗咖啡 芝士蛋糕, 焙茶卷 ,柚子抹茶 ,不過不失 。
btw 其實 蛋糕入盒同埋嘢飲時間都唔係等好耐而且佢準備好之後都會細心問你要唔要餐具 同埋裝好兩杯嘢飲畀我 唔知係咪因為我都黑佢面呢哈哈哈
可能都唔係西面嘅 係態度差咗啲啦 唔知係咪唔耐煩咁個老細應該搬大啲或者加人工啦
西客g